Verkoop Dashboard

Het onderstaande verkoop dashboard is volledig gebaseerd op de gegevens uit Exact Online. Het dashboard bevat de gegevens over offertes, verkooporders, verkoopfacturen en openstaande posten. En verder een analyse van de klanten, verkoopmedewerkers en artikelen.

Werkwijze

Het dashboard wordt geïnstalleerd in je eigen online Power BI omgeving, waar je zelf kunt instellen wanneer de gegevens ververst moet worden. Het dashboard bekijk je in de browser of in de mobiele Power BI App. De gegevens worden met de Power BI Connector rechtstreeks ingelezen uit Exact Online. Ook een geconsolideerd dashboard is mogelijk, je leest dan de gegevens in vanuit meerdere administraties.

In het dashboard zijn beperkte aanpassingen mogelijk in de layout. Het onderliggende datamodel is vast en kan niet gewijzigd worden. Ben je op zoek naar een dashboard wat je helemaal naar wens kunt aanpassen, kijk dan bij onze Power BI Templates.

Prijs

De prijs van het Verkoop Dashboard bedraagt € 25 per maand. De accountancytarieven zijn op aanvraag. Voor elke gekoppelde administratie is een Power BI Connector nodig. Het abonnement op het Verkoop Dashboard is op ieder moment opzegbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Reacties zijn gesloten.