Workshop Power BI voor Eindgebruikers

blank

Je Power BI rapport is klaar en wordt intern gelanceerd! Je collega’s gaan er mee aan de slag, maar je merkt na enige tijd dat ze nog met vragen bij je komen. Hoe kan ik de juiste info uit het dashboard halen? Kan ik het ook exporteren of afdrukken? Welke functionaliteiten zitten er in de online Power BI omgeving en in de visuals die jij hebt gemaakt? Hele terechte vragen natuurlijk en we merken dat dit bij veel bedrijven speelt. Hoe zorg je er nu voor dat jouw rapport goed wordt gebruikt door je collega’s?

Graag neemt Friso Berghuis jouw collega’s (de eindgebruikers) mee in een workshop van een halve dag. We kijken naar de online Power BI Service en bekijken aan de hand van een goed rapport de belangrijkste functionaliteiten. We leggen uit hoe ze zich kunnen abonneren op een rapport, hoe je bookmarks maakt en nog veel meer.

Het is een hands-on workshop, de deelnemers gaan zelf aan de slag in een online Power BI rapport. Zo ervaren ze zelf welke mogelijkheden er zijn. We sluiten de workshop af met 10 vragen waarmee ze ‘alle hoeken van het rapport’ te zien krijgen.

Deze workshop is voor iedereen die Power BI rapporten/dashboards gebruikt en er is geen voorkennis nodig.

Kosten workshop

De deelnamekosten zijn € 250,- per persoon (exclusief 21% BTW). De workshop duurt ongeveer 3,5 uur en wordt online (via Teams) gegeven. Praktische instructies volgen per e-mail na inschrijving.

Het is ook mogelijk om de workshop in-company te ontvangen, neem hiervoor contact met ons op.

Inschrijven

Reacties zijn gesloten.