Power BI Connector voor King

King Power BI

Met de Power BI Connector voor King kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je administraties in King Business Software. Rechtstreeks in Power BI, zonder externe database. Er is geen technische kennis nodig, binnen 10 minuten kun je zelf met de data aan de slag. De connector bevat een standaard datamodel, zodat je geen tijd kwijt bent aan het structureren van je data. En met één van de Power BI Templates kun je zelfs direct van start met een kant-en-klaar dashboard.

 

Koppeling King

Alle gegevens uit de King administratie (King ERP en King Handel) kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens (financieel, verkoop en inkoop) heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die je simpelweg kunt aanklikken. Ook voor alle vrije rubrieken die je in King hebt gemaakt, zijn als standaard tabellen beschikbaar. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit King inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

De connector kan gebruikt worden in Power BI Desktop en ook in de online Power BI Service. Daar heb je de mogelijkheid om de data automatisch op de achtergrond te laten verversen.

Data combineren

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met King is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit King te combineren met gegevens uit andere bronnen, zoals bijvoorbeeld je webshop of facebookpagina, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Een goede management tool

Wij zochten naar een oplossing om de data in KING inzichtelijk te maken voor onze sales afdeling. Power BI helpt nu zelfs meerdere afdelingen om snel essentiële informatie op verschillende niveaus te zien. Dit gaan dan om omzet,

Rene Knierim - 2moso

Voldoet volledig aan onze verwachtingen

Om beter grip te krijgen op onze omzet en marges is in samenwerking met Davista een verkoopdashboard gebouwd. Het verkoopdashboard voldoet volledig aan onze verwachtingen en geeft ons real-time inzicht in de business. Als je een functioneel dashboard

John de Heij - De Specialiteitenbakkerij

Prijzen

De prijs van de Power BI Connector voor King is gebaseerd op het aantal gekoppelde administraties. Het abonnement is op ieder moment opzegbaar.

Proefversie

Gratis
  • Gratis 14 dagen proberen
  • Alle gegevens uit King inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

MKB

€ 25 per maand
  • Extra administratie € 12,50
  • Alle gegevens uit King inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Accountancy

Aanvraag
  • Vanaf 10 administraties
  • Alle gegevens uit King inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Templates

Voor een snelle start met Power BI bieden we Power BI templates aan voor King. Je kunt deze templates downloaden als PBIT-bestand. Vervolgens heb je de beschikking over het volledige dashboard, inclusief het onderliggende datamodel. Je kunt het dashboard naar wens aanpassen en uitbreiden. Bekijk hier alle Power BI Templates voor King.

Dashboards

De Power BI Connector voor King is bij uitstek geschikt om zelf naar eigen inzicht dashboards te maken in Power BI. Als je jezelf niet wilt verdiepen in Power BI, dan kunnen we je ook helpen om een dashboard op maat te maken. Neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Lees ook de veelgestelde vragen over de Power BI Connectors, of de specifieke vragen over de Power BI Connector voor King.

Reacties zijn gesloten.