Power BI Connector voor King

Met de Power BI Connector voor King kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je administraties in King Business Software. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en King met elkaar te koppelen. Ook zorgen we ervoor dat de technische namen van tabellen en velden zijn omgezet naar namen die voor elke gebruiker te begrijpen zijn.

Koppeling King

Alle gegevens uit de King administratie kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die je simpelweg kunt aanklikken. Ook voor alle vrije rubrieken die je in King hebt gemaakt, zijn als standaard tabellen beschikbaar. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit King inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

Data combineren

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met King is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit King te combineren met gegevens uit andere bronnen, zoals bijvoorbeeld je webshop of facebookpagina, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Proefversie

Gratis
  • Gratis 14 dagen proberen
  • Koppeling met alle King data
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Volledig

25 per maand
  • Extra administratie € 12,50
  • Koppeling met alle King data
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Dashboards

De Power BI Connector voor King is bij uitstek geschikt om zelf naar eigen inzicht dashboards te maken in Power BI. Optioneel zijn er standaard dashboards leverbaar, neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.