Power BI Connector voor AccountView

AccountView Power BIMet de Power BI Connector voor AccountView kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je administraties in AccountView. Rechtstreeks in Power BI, zonder externe database. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en AccountView met elkaar te koppelen. Binnen 10 minuten kun je zelf met de data aan de slag. De connector bevat een standaard datamodel, zodat je geen tijd kwijt bent aan het structureren van je data. En met één van de Power BI Templates kun je zelfs direct van start met een kant-en-klaar dashboard.

 

Directe koppeling AccountView

De koppeling loopt via AccountView.Net, het online platform van AccountView voor het koppelen van externe apps. Dat zorgt voor een stabiele koppeling en je bent niet langer beperkt tot de 32-bits versie van Power BI. Alle gegevens die AccountView via AccountView.Net beschikbaar heeft gesteld, kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens (financieel, verkoop en inkoop) heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die kun je simpelweg aanklikken en inlezen. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit AccountView inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

De connector kan gebruikt worden in Power BI Desktop en ook in de online Power BI Service. Daar heb je de mogelijkheid om de data automatisch op de achtergrond te laten verversen.

Eigen data

Met onze connector wordt een rechtstreekse koppeling gelegd met AccountView. In tegenstelling tot veel andere aanbieders slaan wij geen data op in een database. Je gegevens staan alleen in AccountView en in je eigen Power BI omgeving. Je bent baas over je eigen data, wel zo veilig.

Consolidatie en benchmarks

Met de Power BI Connector voor AccountView kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere AccountView administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw onderneming nodig is.

Data combineren

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met AccountView is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit AccountView te combineren met gegevens uit andere bronnen, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Onmisbaar voor iedere financial

Voor het uitwisselen van gegevens in Accountview met Power BI maak je eenvoudig gebruik van de Power BI Connector van Davista. Eenmaal geïnstalleerd heb je een scala van mogelijkheden voor het maken van eigen interactieve en realtime dashboards

Reinier Bakker - Van der Lee Seafish

Onze informatie is altijd actueel

De Power BI Connector was eenvoudig te installeren. De ondersteuning vanuit Davista is uitstekend: snelle reacties en praktische oplossingen. Door de Connector kunnen we de precies de relevante gegevens uit AccountView combineren die we nodig hebben voor onze

Joke Kummel - ITvitae

Prijzen

De prijs van de Power BI Connector voor AccountView is gebaseerd op het aantal gekoppelde administraties. Het tarief is per onderneming, meerdere boekjaren van hetzelfde bedrijf tellen als 1 onderneming. Het abonnement is op ieder moment opzegbaar.

Proefversie

Gratis
  • Gratis 14 dagen proberen
  • Alle gegevens uit AccountView inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

MKB

€ 25 per maand
  • Extra onderneming € 12,50
  • Alle gegevens uit AccountView inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Accountancy

Aanvraag
  • Vanaf 10 ondernemingen
  • Alle gegevens uit AccountView inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Templates

Voor een snelle start met Power BI bieden we Power BI templates aan voor AccountView. Je kunt deze templates downloaden als PBIT-bestand. Vervolgens heb je de beschikking over het volledige dashboard, inclusief het onderliggende datamodel. Je kunt het dashboard naar wens aanpassen en uitbreiden. Bekijk hier alle Power BI Templates voor AccountView.

Dashboards

De Power BI Connector voor AccountView is bij uitstek geschikt om zelf naar eigen inzicht dashboards te maken in Power BI. Heb je geen tijd om je te verdiepen in Power BI? Bekijk dan ook de kant-en-klare dashboards. Deze dashboards neem je af als dienst. Ze worden geïnstalleerd in je eigen online Power BI omgeving.

Veelgestelde vragen

Lees ook de veelgestelde vragen over de Power BI Connectors, of de specifieke vragen over de Power BI Connector voor AccountView.

Reacties zijn gesloten.