Power BI Connector voor Loket

Power BI Connector voor LoketMet de Power BI Connector voor Loket kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je administraties in Loket. Rechtstreeks in Power BI, zonder externe database. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en Loket met elkaar te koppelen. Binnen 10 minuten kun je zelf met de data aan de slag. De connector bevat een standaard datamodel, zodat je geen tijd kwijt bent aan het structureren van je data. En met één van de Power BI Templates kun je zelfs direct van start met een kant-en-klaar dashboard.

 

Directe koppeling Loket

De gegevens uit Loket zijn als voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die kun je simpelweg aanklikken en inlezen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit Loket inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

De connector kan gebruikt worden in Power BI Desktop en ook in de online Power BI Service. Daar heb je de mogelijkheid om de data automatisch op de achtergrond te laten verversen.

Eigen data

Met onze connector wordt een rechtstreekse koppeling gelegd met Loket. In tegenstelling tot veel andere aanbieders slaan wij geen data op in een database. Je gegevens staan alleen in Loket en in je eigen Power BI omgeving. Je bent baas over je eigen data, wel zo veilig.

Consolidatie en benchmarks

Met de Power BI Connector voor Loket kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere Loket administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw onderneming nodig is.

Data combineren

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met Loket is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit Loket te combineren met gegevens uit andere bronnen, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Prijzen

De prijs van de Power BI Connector voor Loket is gebaseerd op het aantal gekoppelde administraties (werkgevers). Het abonnement is op ieder moment opzegbaar.

Proefversie

Gratis
  • Gratis 14 dagen proberen
  • Alle gegevens uit Loket inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

MKB

€ 25 per maand
  • Extra administratie € 12,50
  • Alle gegevens uit Loket inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Accountancy

Aanvraag
  • Extra administratie € 12,50
  • Alle gegevens uit Loket inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Templates

Voor een snelle start met Power BI bieden we Power BI templates aan voor Loket. Je kunt deze templates downloaden als PBIT-bestand. Vervolgens heb je de beschikking over het volledige dashboard, inclusief het onderliggende datamodel. Je kunt het dashboard naar wens aanpassen en uitbreiden. Bekijk hier alle Power BI Templates voor Loket.

Veelgestelde vragen

Lees ook de veelgestelde vragen over de Power BI Connectors, of de specifieke vragen over de Power BI Connector voor Loket.

Reacties zijn gesloten.