Power BI Connector voor Twinfield

Met de Power BI Connector voor Twinfield kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je administraties in Twinfield. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en Twinfield met elkaar te koppelen. Binnen 10 minuten kun je zelf met de data aan de slag. Ook zorgen we ervoor dat de technische namen van tabellen en velden zijn omgezet naar namen die voor elke gebruiker te begrijpen zijn.

Directe koppeling Twinfield

De gegevens uit Twinfield zijn als voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die kun je simpelweg aanklikken en inlezen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit Twinfield inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

De connector kan gebruikt worden in Power BI Desktop en ook in de online Power BI Service. Daar heb je de mogelijkheid om de data automatisch op de achtergrond te laten verversen.

Eigen data

Met onze connector wordt een rechtstreekse koppeling gelegd met Twinfield. In tegenstelling tot veel andere aanbieders slaan wij geen data op in een database. Je gegevens staan alleen in Twinfield en in je eigen Power BI omgeving. Je bent baas over je eigen data, wel zo veilig.

Consolidatie en benchmarks

Met de Power BI Connector voor Twinfield kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere Twinfield administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw onderneming nodig is.

Data combineren

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met Twinfield is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit Twinfield te combineren met gegevens uit andere bronnen, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Prijzen

De prijs van de Power BI Connector voor Twinfield is gebaseerd op het aantal gekoppelde administraties. Het abonnement is op ieder moment opzegbaar.

Proefversie

Gratis
  • Gratis 14 dagen proberen
  • Alle gegevens uit Twinfield inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

MKB

€ 25 per maand
  • Extra administratie € 12,50
  • Alle gegevens uit Twinfield inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Accountancy

Aanvraag
  • Vanaf 10 administraties
  • Alle gegevens uit Twinfield inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Templates

Voor een snelle start met Power BI bieden we Power BI templates aan voor Twinfield. Je kunt deze templates downloaden als PBIT-bestand. Vervolgens heb je de beschikking over het volledige dashboard, inclusief het onderliggende datamodel. Je kunt het dashboard naar wens aanpassen en uitbreiden. Bekijk hier alle Power BI Templates voor Twinfield.

Dashboards

De Power BI Connector voor Twinfield is bij uitstek geschikt om zelf naar eigen inzicht dashboards te maken in Power BI. Heb je geen tijd om je te verdiepen in Power BI? Bekijk dan ook de kant-en-klare dashboards. Deze dashboards neem je af als dienst. Ze worden geïnstalleerd in je eigen online Power BI omgeving. 

Veelgestelde vragen

Lees ook de veelgestelde vragen over de Power BI Connectors, of de specifieke vragen over de Power BI Connector voor Twinfield.

Reacties zijn gesloten.