Power BI Training

Samen met onze trainingspartner Boostin hebben we een Power BI training ontwikkeld, waarin de Power BI Connector wordt gebruikt. Tijdens deze basistraining leren wij je in één dag hoe je met Power BI aan de slag kan in jouw eigen werkomgeving. Tegelijk leer je hoe je de gegevens uit de administratie gebruikt in je eigen Power BI dashboard.

De training wordt gegeven met de Power BI Connector voor Exact Online, maar de connectors voor Twinfield, AFAS, SnelStart, AccountView en King werken op precies dezelfde manier.

Voor wie?

De Power BI Basistraining is geschikt voor jou als je inzichten wilt creëren in Power BI en deze online wilt delen met je collega’s. Op een interactieve en visueel aantrekkelijke manier. Je hebt bij voorkeur al wel de nodige ervaring opgedaan met Excel en bent toe aan de volgende stap.

Wat leer je?

Je gaat je eerste Power BI dashboard maken. En je leert hoe je met de Power BI Connector data in Power BI inleest en dit met andere data combineert tot één dashboard. Deze kennis kun je gelijk toepassen in je eigen organisatie.

Tijdens de Power BI-basistraining leer je onder andere:

  • Hoe je data importeert met de Power BI Connector en uit andere bronnen;
  • Hoe je de data beheersbaar kunt aanpassen;
  • Hoe je deze data vervolgens aan elkaar koppelt via een datamodel;
  • Hoe je een dashboard maakt en wat de belangrijkste onderdelen daarvan zijn;
  • Hoe je dashboards online met elkaar deelt.

Wij zijn expert op Power BI, maar bovenal hebben wij jarenlange ervaring als Business Intelligence en Financieel professionals. Zo kunnen wij je heel gericht ondersteunen bij het toepassen van Power BI dashboards in jouw organisatie.

Kosten online training

De deelnamekosten zijn € 295,- per persoon (exclusief 21% BTW). Alle trainingen zijn van 9.30 tot 17.00 uur. Voor de online training is geen aparte software noodzakelijk. Praktische instructies volgen per e-mail na inschrijving.

Schrijf je in

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.