Power BI Connector voor Exact Online

Met de Power BI Connector voor Exact Online kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je administraties in Exact Online. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en Exact Online met elkaar te koppelen. Binnen 10 minuten kun je zelf met de data aan de slag. Ook zorgen we ervoor dat de technische namen van tabellen en velden zijn omgezet naar namen die voor elke gebruiker te begrijpen zijn.

Directe koppeling Exact Online

Alle gegevens die Exact Online via de Rest API beschikbaar heeft gesteld, kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die kun je simpelweg aanklikken en inlezen. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit Exact Online inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

Eigen data

Met onze connector wordt een rechtstreekse koppeling gelegd met Exact Online. In tegenstelling tot veel andere aanbieders slaan wij geen data op in een database. Je gegevens staan alleen in Exact Online en in je eigen Power BI omgeving. Je bent baas over je eigen data, wel zo veilig.

Consolidatie en benchmarks

Met de Power BI Connector voor Exact Online kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere Exact Online administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw onderneming nodig is.

Data combineren

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met Exact Online is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit Exact Online te combineren met gegevens uit andere bronnen, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Proefversie

Gratis
  • Gratis 14 dagen proberen
  • Alle gegevens uit Exact Online inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

MKB

25 per maand
  • Extra administratie € 12,50
  • Alle gegevens uit Exact Online inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Accountancy

Aanvraag
  • Vanaf 10 administraties
  • Alle gegevens uit Exact Online inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Het abonnement op de Power BI Connector voor Exact Online is op ieder moment opzegbaar.

Templates

Voor een snelle start met Power BI bieden we Power BI templates aan voor Exact Online. Je kunt deze templates downloaden als PBIT-bestand. Vervolgens heb je de beschikking over het volledige dashboard, inclusief het onderliggende datamodel. Je kunt het dashboard naar wens aanpassen en uitbreiden. Bekijk de Power BI Templates voor Exact Online.

Dashboards

De Power BI Connector voor Exact Online is bij uitstek geschikt om zelf naar eigen inzicht dashboards te maken in Power BI. Heb je geen tijd om je te verdiepen in Power BI? Bekijk dan ook de kant-en-klare dashboards!

Veelgestelde vragen

Lees ook de veelgestelde vragen over de Power BI Connectors, of de specifieke vragen over de Power BI Connector voor Exact Online.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.