Power BI Connector voor SnelStart

SnelStart Power BI

Met de Power BI Connector voor SnelStart kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je online administraties in SnelStart Web. Rechtstreeks in Power BI, zonder externe database. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en SnelStart met elkaar te koppelen. Binnen 10 minuten kun je zelf met de data aan de slag. De connector bevat een standaard datamodel, zodat je geen tijd kwijt bent aan het structureren van je data. En met één van de Power BI Templates kun je zelfs direct van start met een kant-en-klaar dashboard.

 

Directe koppeling SnelStart Web

Alle gegevens die SnelStart via de API beschikbaar heeft gesteld, kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die kun je simpelweg aanklikken en inlezen. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit SnelStart inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

De connector kan gebruikt worden in Power BI Desktop en ook in de online Power BI Service. Daar heb je de mogelijkheid om de data automatisch op de achtergrond te laten verversen.

Eigen data

Met onze connector wordt een rechtstreekse koppeling gelegd met SnelStart. In tegenstelling tot veel andere aanbieders slaan wij geen data op in een database. Je gegevens staan alleen in SnelStart en in je eigen Power BI omgeving. Je bent baas over je eigen data, wel zo veilig.

Consolidatie en benchmarks

Met de Power BI Connector voor SnelStart kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere SnelStart administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw onderneming nodig is.

Data combineren

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met SnelStart is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit SnelStart te combineren met gegevens uit andere bronnen, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Werkt eenvoudig en intuïtief

Power BI Connector werkt eenvoudig en intuïtief. De handleiding geeft houvast bij de installatie van de connector. En bij vragen geeft de website vaak al antwoord. En anders reageert het team van Power BI Connector snel en adequaat.

Harald van Engelen - REDview BI

Prijzen

De prijs van de Power BI Connector voor SnelStart is gebaseerd op het aantal gekoppelde administraties. Het abonnement is op ieder moment opzegbaar.

Proefversie

Gratis
  • Gratis 14 dagen proberen
  • Alle gegevens uit SnelStart inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

MKB

€ 25 per maand
  • Extra administratie € 12,50
  • Alle gegevens uit SnelStart inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Accountancy

Aanvraag
  • Vanaf 10 administraties
  • Alle gegevens uit SnelStart inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Voor de koppeling is een SnelStart licentie voor InBalans, InZicht of InControle nodig. De koppeling is niet beschikbaar voor het pakket Accountant, maar je kunt als accountant wel aan de klant vragen om de koppeling te activeren waarna je de SnelStart sleutel van de klant kunt gebruiken.

Templates

Voor een snelle start met Power BI bieden we Power BI templates aan voor SnelStart. Je kunt deze templates downloaden als PBIT-bestand. Vervolgens heb je de beschikking over het volledige dashboard, inclusief het onderliggende datamodel. Je kunt het dashboard naar wens aanpassen en uitbreiden. Bekijk hier alle Power BI Templates voor SnelStart.

Dashboards

De Power BI Connector voor SnelStart is bij uitstek geschikt om zelf naar eigen inzicht dashboards te maken in Power BI. Als je jezelf niet wilt verdiepen in Power BI, dan kunnen we je ook helpen om een dashboard op maat te maken. Neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Lees ook de veelgestelde vragen over de Power BI Connectors, of de specifieke vragen over de Power BI Connector voor SnelStart.

Reacties zijn gesloten.