Power BI Connector voor SnelStart

Met de Power BI Connector voor SnelStart kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je online administraties in SnelStart Web. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en SnelStart met elkaar te koppelen. Binnen 10 minuten kun je zelf met de data aan de slag. Ook zorgen we ervoor dat de technische namen van tabellen en velden zijn omgezet naar namen die voor elke gebruiker te begrijpen zijn.

Directe koppeling SnelStart Web

Alle gegevens die SnelStart via de API beschikbaar heeft gesteld, kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die kun je simpelweg aanklikken en inlezen. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit SnelStart inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

De connector kan gebruikt worden in Power BI Desktop en ook in de online Power BI Service. Daar heb je de mogelijkheid om de data automatisch op de achtergrond te laten verversen.

Eigen data

Met onze connector wordt een rechtstreekse koppeling gelegd met SnelStart. In tegenstelling tot veel andere aanbieders slaan wij geen data op in een database. Je gegevens staan alleen in SnelStart en in je eigen Power BI omgeving. Je bent baas over je eigen data, wel zo veilig.

Consolidatie en benchmarks

Met de Power BI Connector voor SnelStart kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere SnelStart administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw onderneming nodig is.

Data combineren

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met SnelStart is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit SnelStart te combineren met gegevens uit andere bronnen, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Proefversie

Gratis
  • Gratis 14 dagen proberen
  • Alle gegevens uit SnelStart inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

MKB

€ 25 per maand
  • Extra administratie € 12,50
  • Alle gegevens uit SnelStart inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Accountancy

Aanvraag
  • Vanaf 10 administraties
  • Alle gegevens uit SnelStart inlezen in Power BI
  • Volledig geïntegreerd in Power BI

Het abonnement op de Power BI Connector voor SnelStart is op ieder moment opzegbaar. Voor de koppeling is een SnelStart licentie voor InBalans, InZicht of InControle nodig.

Templates

Voor een snelle start met Power BI bieden we Power BI templates aan voor SnelStart. Je kunt deze templates downloaden als PBIT-bestand. Vervolgens heb je de beschikking over het volledige dashboard, inclusief het onderliggende datamodel. Je kunt het dashboard naar wens aanpassen en uitbreiden. Bekijk de Power BI Templates voor SnelStart.

Veelgestelde vragen

Lees ook de veelgestelde vragen over de Power BI Connectors, of de specifieke vragen over de Power BI Connector voor SnelStart.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.