Power BI Connectors

Power BI staat enorm in de belangstelling. En begrijpelijk, want het is een tool waarmee je eenvoudig data visueel maakt. Veel mensen hebben al ervaring met de draaitabellen in Excel, met Power BI ga je nog een stap verder. Je leest de gegevens in, je brengt ze in beeld in een dashboard en je deelt dit eenvoudig met andere mensen. Laagdrempelig, geen technische kennis nodig en snel resultaat.

Koppelingen

blankStandaard biedt Power BI al veel koppelingen, maar niet met alle software. Zelf een webapplicatie koppelen met Power BI vraagt wel veel kennis van API’s en webservices. Veel mensen kiezen ervoor om met exportbestanden te gaan werken en die in Power BI in te lezen. Maar dat is jammer, omdat je dan een echte directe koppeling mist. Je bent niet meer realtime bij met alle gegevens, maar je bent afhankelijk van een handmatige export. Wij breiden de mogelijkheden van Power BI uit met extra directe connectors voor veel gebruikte online en on-premise softwarepakketten.

Importeren

Power BI is self-service BI, ook te gebruiken als je geen techneut bent. Waarom zou je dan wel in de techniek duiken voor een extra koppeling? Wij maken het importeren gemakkelijk, je hebt daarvoor geen technische kennis nodig. PowerBIConnector.nl is een ‘stekker-systeem’ waarmee je zelf eenvoudig extra applicaties aan Power BI kunt koppelen. Op dezelfde gebruiksvriendelijke manier als je gewend bent van Power BI zelf. De import-connectors zijn volledig geïntegreerd in de schermen van Power BI.

Applicaties

Op dit moment is de koppeling met Exact Online actief, binnenkort worden daar de koppelingen met King Business Software en Visma AccountView aan toegevoegd. Ook zijn er plannen om Twinfield, AFAS en SnelStart Web toe te voegen. Maar we zullen ons niet beperken tot alleen financiële software. Ook salarispakketten, ERP-applicaties, voorraadsystemen, kassasystemen en webshops behoren tot de mogelijkheden. Heb je een verzoek, laat het ons weten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *