Bij de installatie krijg ik een melding van Microsoft Defender, wat moet ik doen?

SupportCategorie: Power BI Connector AlgemeenBij de installatie krijg ik een melding van Microsoft Defender, wat moet ik doen?
Arie van Klompenburg gevraagd 3 jaren geleden

Bij de installatie krijg ik een melding van Microsoft Defender, wat moet ik doen om de connector toch te installeren?

1 antwoorden
Arie van Klompenburg Medewerkers beantwoord 3 jaren geleden

Je kunt in het scherm van Microsoft Defender Smartscreen klikken op de link ‘Meer informatie’, vervolgens kun je onderin klikken op ‘Toch uitvoeren’ om de installatie alsnog uit te voeren.