Hoe kan ik achteraf het aantal jaren wijzigen?

SupportCategorie: Power BI Connector AlgemeenHoe kan ik achteraf het aantal jaren wijzigen?
Arie van Klompenburg Medewerkers gevraagd 3 jaar geleden

Bij het maken van het dashboard heb ik 1 jaar ingelezen, maar nu wil ik graag dat er meerdere jaren worden ingelezen. Hoe kan ik dat achteraf wijzigen?

1 antwoorden
Beste antwoord
Arie van Klompenburg Medewerkers beantwoord 3 jaar geleden

Bij de eerste import heb je een administratiecode en een aantal jaren ingevuld. Dat wordt opgeslagen in de tabel in Power BI. Achteraf kun je dit als volgt wijzigen:

• Klik in Power BI op de knop Transform Data (Gegevens Transformeren), je komt nu in de Power Query Editor
  • Selecteer links de tabel
  • Selecteer rechts de eerste stap (meestal Source of Bron) en klik daar op het tandwieltje
  • Je krijgt nu het importscherm te zien waarin je het aantal jaren kunt wijzigen

Herhaal deze stap voor elke tabel waarin je het aantal jaren wilt wijzigen.