Melding uit AccountView: Gebruikersnaam/wachtwoord niet correct of Backoffice Server-imitatie is niet toegestaan.

SupportCategorie: Power BI Connector voor AccountViewMelding uit AccountView: Gebruikersnaam/wachtwoord niet correct of Backoffice Server-imitatie is niet toegestaan.
Arie van Klompenburg Medewerkers gevraagd 2 maanden geleden

Bij de koppeling met AccountView krijg ik de melding Gebruikersnaam/wachtwoord niet correct of Backoffice Server-imitatie is niet toegestaan. Hoe los ik dat op?

1 antwoorden
Beste antwoord
Arie van Klompenburg Medewerkers beantwoord 2 maanden geleden

Dit betekent dat een instelling in AccountView nog niet goed staat.

In de Accountview.net-omgeving ga je naar Algemeen > Wijzigen > onthoud/noteer de naam zoals vermeld bij Gebruikersnaam.

In AccountView ga je naar Documenten > Stamgegevens systeem > Gebruikers > selecteer de eerder onthouden/genoteerde gebruikersnaam. Bij deze gebruikersnaam dient het vinkje ‘Backoffice server imitatie door deze gebruiker toestaan’ aan te staan. Om het vinkje aan te zetten ga je naar Bewerken > Backoffice Server-imitatie door deze gebruiker toestaan.