Na de update wordt toch nog de oude versie gebruikt

SupportCategorie: Power BI Connector AlgemeenNa de update wordt toch nog de oude versie gebruikt
Arie van Klompenburg Medewerkers gevraagd 2 jaar geleden

Na het installeren van de update van de Power BI Connector zie ik bij Get Data toch nog niet de laatste versie staan, hoe los ik dat op?

1 antwoorden
Beste antwoord
Arie van Klompenburg Medewerkers beantwoord 2 jaar geleden

Waarschijnlijk is de update in de verkeerde map geïnstalleerd: voer de installatie opnieuw uit en kies de installatiemap C:\Users\<Gebruikersnaam>\Documents\Power BI Desktop\Custom Connectors.

Wanneer in Windows gewerkt wordt met een ‘zwervend profiel’ dan het zijn dat de map Documents op een andere locatie staat. Ga naar Start > Uitvoeren en vul hier ‘explorer %USERDOCS%’ in (zonder aanhalingstekens) en klik OK. De map die nu geopend wordt is de Documenten-map waarin de connector onder \Power BI Desktop\Custom Connectors geïnstalleerd moet worden.