Wat is er inbegrepen in het gebruik van een connector?

SupportCategorie: Power BI Connector AlgemeenWat is er inbegrepen in het gebruik van een connector?
Arie van Klompenburg Medewerkers gevraagd 5 jaar geleden

Wat krijg ik allemaal als ik een connector aanschaf op PowerBIConnector.nl?

1 antwoorden
Beste antwoord
Arie van Klompenburg Medewerkers beantwoord 5 jaar geleden

Je krijgt een gebruikersaccount op PowerBIConnector.nl. Je kunt daar zelf gebruikers en administraties toevoegen en je bepaalt zelf wie welke administraties kan inlezen.

Verder wordt er bij een connector een installatiebestand meegeleverd, waarmee een extra import-optie aan Power BI wordt toegevoegd. Een connector werkt daardoor op precies dezelfde manier als alle andere import-opties in Power BI.

En uiteraard krijg je een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je de connector kunt gebruiken.