Kant-en-klare Power BI templates

Voor de financiële professional is Power BI dé tool om mee aan de slag te gaan. Power BI wordt het ‘nieuwe Excel’, te gebruiken om rapportages en dashboards op een visuele manier te presenteren.

Zelf dashboards maken

De kracht van Power BI is de vrijheid om zelf, naar eigen inzicht, rapportages en dashboards te creëren en die te delen met andere mensen. De dashboards zijn niet beperkt tot alleen financiële informatie, allerlei soorten data kunnen gecombineerd worden in één totaaloverzicht. Als de data beschikbaar is, kan Power BI het presenteren.

Snelle start met templates

Hoewel Power BI laagdrempelig is, vereist het wel kennis om het op de juiste manier in te zetten. Speciaal hiervoor heeft Davista een set aan Power BI templates ontwikkeld die helpen om snel te kunnen starten met Power BI. De templates bevatten een kant-en-klaar datamodel en dashboard over verschillende onderwerpen, zoals omzet, resultaat, klanten, etc. Met een template beschik je over een compleet praktijkvoorbeeld van hoe een dashboard moet worden ingericht. Ook heb je alle vrijheid om de templates naar wens uit te breiden en aan te passen.

blank

Gekoppeld met financiële pakketten

De Power BI templates zijn gekoppeld met Exact Online, Twinfield, AFAS, AccountView en King. De gegevens worden met de Power BI Connector in het dashboard ingelezen.

Bekijk alle Power BI templates op https://www.powerbiconnector.nl/webshop/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *