Power BI Templates Financieel 1 en Financieel 2

We hebben de Power BI template Financieel voor Exact Online een frisse nieuwe look gegeven door gebruik te maken van de nieuwe card visual in Power BI. Met deze visual heb je veel meer opmaak mogelijkheden. Bijvoorbeeld de reference labels voor vergelijking met budget, vorig jaar en vorige maand.

 

De templates Financieel 1 en Financieel 2 zijn beschikbaar voor Exact Online, je vindt de templates in onze webshop.

 

Twee versies

De template Financieel voor Exact Online is nu beschikbaar in twee versies: Financieel 1 en Financieel 2. Beide versies omvatten een resultatenrekening, een financiële forecast en een balansoverzicht. Financieel 2 biedt extra functies zoals de import van meerdere administraties (consolidatie) en de optie om intercompany grootboekrekeningen te elimineren. Daarnaast biedt Financieel 2 een drillthrough-functie naar de onderliggende financiële transacties en de PDF-factuur in Exact Online.

 

Zelf aanpassen en uitbreiden

Je kunt de templates naar wens aanpassen en uitbreiden met eigen overzichten. Een template helpt je om snel te starten met een compleet dashboard als startpunt. Heb je niet zelf de kennis om een template uit te breiden? Dan kunnen wij dat ook voor je verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *