Melding in SnelStart ‘Niet beschikbaar voor jouw pakket’

SupportCategorie: Power BI Connector voor SnelStartMelding in SnelStart ‘Niet beschikbaar voor jouw pakket’
Arie van Klompenburg Medewerkers gevraagd 4 jaar geleden

Als ik de koppeling in SnelStart Web wil activeren, dan krijg ik de melding ‘Niet beschikbaar voor jouw pakket’. Welke SnelStart licentie heb ik nodig om de koppeling te kunnen maken?

1 antwoorden
Beste antwoord
Arie van Klompenburg Medewerkers beantwoord 4 jaar geleden

Voor de koppeling is een SnelStart licentie voor InBalans, InZicht of InControle nodig. De koppeling is niet beschikbaar voor het pakket Accountant, maar je kunt als accountant wel aan de klant vragen om de koppeling te activeren waarna je de SnelStart sleutel van de klant kunt gebruiken.

Toelichting SnelStart:
De koppeling met Davista is gecertificeerd als een ondernemersoplossing met de pakketeis InBalans, InZicht of InControle. Een accountant met het pakket Accountant kan dus inderdaad niet de koppeling in hun administraties instellen. Wel zijn we vanuit SnelStart van mening dat een accountant altijd zijn eigen online administratie aan een ondernemersoplossing kan koppelen voor eigen gebruik of als demo optie. We kunnen daarom wanneer de accountant zijn eigen online administratie wil koppelen een uitzondering maken, waardoor de accountant in 1 administratie (zijn eigen) de koppeling kan leggen. Dit zullen we echter wel controleren, wanneer het namelijk gaat om een administratie van de klant zal de uitzondering niet gemaakt worden.

Wanneer je als accountant je eigen administratie wil koppelen, dan kun je hiervoor een verzoek indienen bij de Support-afdeling van SnelStart.