Professionele partij om mee te werken

blank

De Power BI Connector voor Exact Online is een ideale oplossing voor het opstellen van diverse maatwerk overzichten. Het op een eenvoudige wijze beschikbaar hebben van managementinformatie is cruciaal voor onze onderneming. Davista heeft ons op een gedegen wijze bijgestaan bij het ontwerp en de inrichting van de door ons gewenste rapportages. Met name de vakkennis van Power BI, gecombineerd met de kennis en ervaring met Exact Online maakt Davista een professionele partij om mee te werken.

Lees verder

Een goede connector van Davista

De koppeling werkt goed op Exact online. Goede ondersteuning vanuit Davista bij inrichting, maar ook duidelijke handleiding om zelf aan de slag te gaan. Davista levert met zijn connector een goede basisontsluiting van de data. Wil je meer dan zal je tabellen moeten toevoegen. Dit vereist Power BI kennis. Hier kan Davista je perfect, snel en klantgericht in ondersteunen. Davista geeft goede support, luistert goed en weet de wensen goed om te zetten in de juiste reporting set. Een aanrader!

Lees verder

Waardevolle toevoeging op Exact Online

Zeer gebruiksvriendelijke app om de data vanuit Exact Online in PowerBI te krijgen, nagenoeg plug ‘n play. Daarna de uitdaging om de Exact data te combineren met andere data in Power BI dashboards en rapportages. Dat is toch even wennen, maar is uiteindelijk gewoon doen. Davista heeft hiermee geholpen. De begeleiding van Davista bij het maken van de rapportages heb ik als zeer goed en deskundig ervaren. Waardevolle toevoeging op Exact Online.

Lees verder