Ik kan deze connector zeker aanraden

Na het testen van een aantal connectors voor Twinfield kwam de connector van Davista voor mij als beste uit de bus. Voor mij waren de volgende punten van belang: snelle en eenvoudige implementatie, goede prijs kwaliteit verhouding, goede service indien er een probleem of vraagstuk is. Ik kan deze connector zeker aanraden.

Lees verder

Gegevens altijd up to date

Wij gebruiken de Power BI Connector om onze dashboards in Power BI geautomatiseerd te verversen vanuit onze financiële administratie in Twinfield. Door de koppeling en het ingestelde verversingschema in Power BI zijn de gegevens altijd up to date. Naast automatisch verversen is het door de koppeling ook altijd mogelijk om de dashboards handmatig te verversen. Het installeren en instellen van de connector is eenvoudig zelf te doen door de goede en duidelijke handleidingen die opgesteld zijn.

Lees verder

We kunnen het iedere ondernemer aanraden

De Twinfield connector is erg gebruiksvriendelijk en geeft ons een ruime beschikbaarheid aan goed werkbare gegevenstabellen in Power BI. Mede dankzij de connector van Davista zijn wij in staat om voor onze klanten maatwerk dashboards en rapportages te bouwen vanuit de standaard administratie van Twinfield. De specialisten achter Davista zijn erg behulpzaam, houden de connector actueel en staan open voor specifieke dataverzoeken. Daarnaast denken de specialisten mee over het gebruik van geïmporteerde gegevenstabellen in Power BI. Wij zijn erg tevreden over de Twinfield connector van Davista en kunnen het iedere ondernemer aanraden die meer toegevoegde waarde en kennis uit zijn

Lees verder

Doorklikken naar de details

Davista heeft voor ons overzichten gemaakt waarbij gebruik wordt gemaakt van de informatie die beschikbaar is in Twinfield. Power BI is in staat om informatie uit verschillende bronnen, zoals Twinfield, Excel, database etc. te verzamelen en deze overzichtelijk te presenteren. Het mooie van deze presentatie is dat je een totaaloverzicht krijgt, terwijl je tevens kunt doorklikken naar de details tot en met de onderliggende facturen. Super handig!

Lees verder