1. Home
  2. Power BI Connector voor M...
  3. 1. PowerBIConnector.nl
  4. 1.6 Bedrijven

1.6 Bedrijven

In de tab ‘Bedrijven’ staan alle administraties waarvan de Power BI Connector gegevens kan inlezen. Alleen beheerders kunnen bedrijven toevoegen of wijzigen. Een gebruiker zonder beheerdersrechten kan alleen de lijst met bedrijven zien, om zo de administratiecode op te kunnen zoeken.

blank

Klik op de knop ‘+ Bedrijf’ om een nieuw bedrijf toe te voegen.

blank

Vul de administratiecode en naam van het bedrijf in en vink de gebruikers aan die de gegevens van deze administratie mogen importeren. De administratiecode is een zelfgekozen nummer voor dit bedrijf, bijvoorbeeld een klantnummer of bedrijfsnummer. Deze administratiecode wordt straks in Power BI gebruikt om het bedrijf te kiezen.

Vink onder het kopje ‘Connectors’ de optie Multivers aan en vul het AdministratieNummer in van Multivers / Boekhoud Gemak administratie.

  • Het administratienummer in Multivers kun je vinden door in Multivers naar het menu ‘Openen administratie’ te gaan. In de eerste kolom vind je het administratienummer.
  • blank
  • Het administratienummer in Boekhoud Gemak kun je vinden door in Boekhoud Gemak naar het menu ‘Administratie’ te gaan. Onder de naam van de administratie vind je het administratienummer.
  • blank