1. Home
  2. Power BI Connector voor T...
  3. 1. PowerBIConnector.nl
  4. 1.3 Connectors

1.3 Connectors

In de tab ‘Connectors’ staan alle beschikbare connectors waar je een verbinding mee kunt maken.

blank

Klik op de knop ‘Verbinden’ om de connector te verbinden met Twinfield. Je krijgt nu het inlogscherm van Twinfield te zien, waar je de PowerBIConnector toegang kunt geven. Na het inloggen keer je weer terug in de portal en zie je dat Twinfield verbonden is.

Meerdere Twinfield accounts

Als je verschillende Twinfield accounts / gebruikers wilt koppelen met de Power BI Connector, dan kun je daarvoor extra gebruikers aanmaken in de portal van de Power BI Connector. Elk van de gebruikers kun je dan koppelen met een ander Twinfield account.

Vanuit Power BI gezien is de route als volgt:
Connector Key ingevuld in Power BI > hoort bij een gebruiker in de Power BI Connector > is gekoppeld met een Twinfield account > heeft toegang tot de administraties in dat Twinfield account.

Let er op dat je niet verschillende gebruikers van de Power BI Connector verbindt met hetzelfde Twinfield account. In dat geval zullen deze gebruikers elkaars verbinding telkens na 60 minuten ongeldig maken en wordt de verbinding verbroken. Je kunt wel met meerdere mensen dezelfde connector key in Power BI gebruiken.