1. Home
  2. Docs
  3. Power BI Connector voor Twinfield
  4. 1. PowerBIConnector.nl
  5. 1.6 Bedrijven

1.6 Bedrijven

In de tab ‘Bedrijven’ staan alle administraties waarvan de Power BI Connector gegevens kan inlezen. Alleen beheerders kunnen bedrijven toevoegen of wijzigen. Een gebruiker zonder beheerdersrechten kan alleen de lijst met bedrijven zien, om zo de administratiecode op te kunnen zoeken.

Klik op de knop ‘+ Bedrijf’ om een nieuw bedrijf toe te voegen.

Vul de administratiecode en naam van het bedrijf in en vink de gebruikers aan die de gegevens van deze administratie mogen importeren. De administratiecode is een zelfgekozen nummer voor dit bedrijf, bijvoorbeeld een klantnummer of bedrijfsnummer. Deze administratiecode wordt straks in Power BI gebruikt om het bedrijf te kiezen.

Vink onder het kopje ‘Connectors’ de optie Twinfield aan en vul het Klantnummer en de Cluster URL van de Twinfield administratie in.

  • Het Klantnummer kun je vinden door in Twinfield recht bovenin te klikken op het administratiemenu. Vervolgens wordt in de lijst met administraties het klantnummer getoond.
  • De Cluster URL vind je boven in de adresbalk van de browser. Op dit moment is dat ‘https://accounting.twinfield.com’ of ‘https://accounting2.twinfield.com’. Vul dit compleet in, inclusief ‘https://’.

 

 

 

Was dit artikel nuttig voor je? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?