1. Home
  2. Docs
  3. Power BI Connector voor AccountView
  4. 1. PowerBIConnector.nl
  5. 1.5 Gebruikers

1.5 Gebruikers

In de tab ‘Gebruikers’ staan alle gebruikers die de Power BI Connectors kunnen gebruiken. Alleen beheerders kunnen gebruikers toevoegen of wijzigen.

Klik op de knop ‘+ Gebruiker’ om een nieuwe gebruiker toe te voegen. Vul de naam en het emailadres van de gebruiker in. Met het vinkje ‘Beheerder’ kun je instellen of deze gebruiker ook beheerdersrechten moet krijgen. Daaronder kun je de bedrijven aanvinken waarvan deze gebruiker de gegevens kan importeren. Als je klikt op Opslaan wordt de gebruiker aangemaakt en wordt er een activatiemail naar dit emailadres gestuurd.

De gebruikersgegevens kun je op een later moment wijzigen door te klikken op de regel van deze gebruiker. Hier kan een gebruiker indien gewenst ook verwijderd worden.

Overigens zijn ook de toegangsrechten van AccountView nog steeds van toepassing. Als de gebruiker geen toegangsrechten heeft in AccountView zelf, dan zijn de gegevens ook niet toegankelijk via de Power BI Connector, ook al heb je de gebruiker hier wel toegang gegeven. Het importeren zal dan een foutmelding geven.

Was dit artikel nuttig voor je? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?