1. Home
  2. Docs
  3. Power BI Financieel Dashboard
  4. 2. Updates
  5. Installatie update

Installatie update

De werkwijze voor het installeren van een update is vrijwel gelijk aan de werkwijze van de eerste installatie. Volg de onderstaande stappen om de update te installeren:

  • Log in op https://portal.powerbiconnector.nl en ga naar Templates.
  • Hier worden de dashboard templates getoond waarvoor een licentie aanwezig is. Klik bij het gewenste dashboard op de knop ‘Template installeren’.
  • Er wordt een nieuw tabblad geopend met daarin de online Power BI Service. Log in met je Power BI account (indien nodig).
  • In dit scherm zal Power BI vragen of je de template in een nieuwe werkruimte wilt installeren, of dat een bestaande versie overschreven moet worden. Ons advies is om dit in een nieuwe werkruimte te installeren en de parameters zelf te kopiëren uit de bestaande werkruimte. Je houdt dan altijd de huidige versie beschikbaar en kunt dan zelf kiezen wanneer je de oude werkruimte wilt verwijderen.
  • Klik op Installeren om de update uit te voeren.

Het dashboard is nu bijgewerkt in de werkruimte. Heb je het dashboard aan anderen beschikbaar gesteld als een App, dan moet deze ook nog bijgewerkt worden. Ga naar de werkruimte en klik rechtsbovenin op de knop ‘App bijwerken’.

Was dit artikel nuttig voor je? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?